Tietoa meistä

Tietoa meistä

HR ComCom on HR-yhteisö, joka mahdollistaa ihmisten kohtaamisen ja keskustelun ajankohtaisista ilmiöistä. Yhteisöön kaikki ovat tervetulleita ja liittyminen on täysin ilmaista!

HR ComCom yhdistää myös HR-ammattilaiset ja heidän palvelujaan tarvitsevat yritykset. HR ComComin tehokas markkinapaikka on yrityksesi käytettävissä jo tänään!

HR Com Com - about us

Tiina

Ville

Nina

Tarina

HR ComCom syntyi kolmen hyvin erilaisista osaamisista ponnistavan henkilön taustoista, unelmista ja intohimoista. Jaamme ajatukset työn megatrendeistä, yrittäjyydestä, alustatalouden mahdollisuuksista, liiketoimintalähtöisestä henkilöstöhallinnosta ja työn tehokkuudesta. Syväosaaminen HR-toimialasta ja digitalisaation mahdollisuuksista kiteyttivät visiomme yhteisöstä, jonka avulla HR-ammattilaiset, HR-alalle aikovat ja HR-palveluita tarvitsevat kohtaavat toisensa. 

Tiimin jäseninä olemme hyvin erilaisia ja siksi täydennämme toisiamme todella hyvin

Tiina:

Näen ja koen HR:n kuuluvan liiketoiminnan sydämeen. HR kuuluu yrityksen toiminnan keskiöön ihan koko yrityksen elinkaaren. Intohimoni on liiketoimintalähtöinen henkilöstöhallinto, jossa jokaiseen tarpeeseen löytyy täydellinen ratkaisu tai tekijä.

Haluan omalta osaltani auttaa yrityksiä löytämään osaajia HR-tarpeisiinsa ja toisaalta auttaa HR-toimialalla olevia tai sille haluavia työllistymään tämän mahtavan toimialan pariin. Haluan myös aktiivisesti kehittää uutta tulevaisuuden HR-työtä ja -yhteisöä digitalisaation avulla sekä osallistua aktiivisesti alan kehittämiseen. Myös globaalisti.

Ville:
Uusi työ ja digitaalinen muutos muuttavat tapaamme tehdä työtä. Tekoälyn hyödyntäminen, tiedolla johtaminen, ja uusien toimintatapojen mahdollistava kulttuuri ovat muutoksen ajureita. 
 
Työn tekeminen on aiempaa verkottuneempaa. Tekeminen ei ole enää sidottu paikkaan. Nämä uudet yhteydet tuovat tehokkuutta ja luovat uusia innovaatioita. 
 
Tätä muutosta mekin olemme tekemässä.
 
Nina:
Työelämän megatrendit ja muutokset työn tekemisen kulttuuriin tuovat suuria mahdollisuuksia meille kaikille. Yrittäjämäinen tapa tehdä työtä, organisaatiorajat ylittävä osaamisen jakaminen ja kokeilukulttuuri sopivat 2020-luvun työelämään.
 
Ketterät osaamisverkostot ja -projektit sekä globaalit mahdollisuudet ovat täällä nyt.

Verkostoidutaanko?

Etsitkö HR-palveluita yrityksellesi?

Miten pääsen mukaan palveluntarjoajaksi?

Haluatko jakaa ajatuksiasi yhteisön jäsenten kanssa?

Miten pääsen mukaan palvelun-tarjoajaksi?

Etsitkö HR-palveluita yrityksellesi?

Haluatko jakaa ajatuksiasi yhteisön jäsenten kanssa?

HR Com Com - HR workplace työpaikka

visio

HR ComCom on globaali, innovatiivinen HR-ekosysteemi, joka luo uudenlaisia työn tekemisen tapoja.

HR Com Com - Verkostoidu

Missio

Merkityksellistä työtä kaikille. 

Arvot

HR Com Com - HR Community

Arvostus ja kunnioitus

HR Com Com - Job Työpaikka

Läpinäkyvyys ja avoimuus

HR Com Com - networking

Tehokkuus