Palvelumme

Olemme henkilöstöhallinnon innovatiivinen ja ketterä moniosaaja. Sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi, kun me pidämme huolen henkilöstöstäsi ja sen kehittymisestä.

Luomme prosessit yrityksesi kasvuun henkilöstöhallinnon näkökulmasta, autamme yritystäsi luomaan vahvan työnantajamielikuvan, autamme yritystäsi tulemaan houkuttelevaksi työnhakijoiden keskuudessa ja tuemme niin esimiehiä kuin henkilöstöä heidän kehittymisessään. Kehitämme liiketoimintaasi henkilöstölähtöisesti, tarjoamme henkilöstöasioiden lakisääteisten asioiden ulkoistamispalvelun sekä tarjoamme työhyvinvointityöpajoja mm. vahvan tiimin, palautteen antamisen ja palveluhenkisen yrityskulttuurin luomiseksi.

 

HR Huoleton - helppoa henkilöstöhallintaa

HR Markkinapaikka -
HR-palvelut helposti ja nopeasti

Asiantuntijapalvelut -
kohdennettuja valmennuksia

Työhyvinvoinnin työpajat - kehittämis- ja työhyvinvointipalveluita

HR Huoleton

Ovatko työehtosopimusten vaatimukset, työsuojelu- ja työterveysasiat, lakisääteinen yhteistoiminta sekä muut työnantajavelvollisuuksiin liittyvät päivittäiset rutiinit intohimojasi? Saako työhyvinvoinnin ja työkyvyn kehittäminen hymyn huulillesi? Vai haluaisitko keskittyä mieluummin liiketoimintasi kehittämiseen? HR Huoleton on helppo, riskitön ja edullinen tapa henkilöstöasioiden hoitamiseen. Edullinen, kiinteä kuukausihinta mahdollistaa HR-ammattilaisen pienellekin työnantajalle. HR Huoleton skaalautuu yrityksen kasvaessa ja lakisääteiset velvoitteet ovat hallinnassa jo alusta alkaen.    

LUE LISÄÄ

HR Markkinapaikka

Markkinapaikkamme on osa co4.work -markkinapaikkaa, josta yrityksesi voi hankkia HR-palveluiden lisäksi muitakin tukipalveluita helposti ja nopeasti. 

TUTUSTU

Asiantuntijapalvelut

Työllisyysvalmennukset

Tarjoamme kohdennettuja valmennuksia julkisen sektorin toimijoille työllisyyden edistämiseen. Valmennamme työnhakijoita tehokkaaseen työnhakuun ja yrittäjyyteen tähtääviä osaajia yrittäjyyden alkuun.

TUTUSTU TYÖLLISYYSPALVELUIHIN

Työllistämisvalmennukset

Työllistä taidolla on maksuton valtakunnallinen palvelu, jossa yrittäjä saa neuvontaa työvoiman hankkimisesta ja työnantajana toimimisesta.

TUTUSTU TYÖLLISTÄ TAIDOLLA -PALVELUUN

 

Työhyvinvoinnin työpajat

HR ComCom ja Naivistit Iittalassa tarjoavat hyvän mielen kehittämis- ja työhyvinvointipäiviä Iittalan kylässä Hämeenlinnassa. Päivät on rakennettu avaimet käteen -ratkaisuiksi ryhmille, jotka haluavat erilaista sisältöä yhteiskehittämiseen ja työhyvinvoinnin lisäämiseen. 

© HR Commercial Community Oy (3169942-4)